Profil

Claus Kragh Automobiler er en del af AutoMester kæden.

AutoMester er Danmarks største netværk af dygtige mekanikere på mere end 420 AutoMester værksteder fordelt i hele Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien.

Vi tager os kærligt af din bil, hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp, og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet.

Hos Claus Kragh Automobiler har vi brugte biler til skarpe priser, og hvis det er en ny bil I kunne tænke jer, finder også ud af det.

Alle biler har været igennem vores mekanikeres kyndige hænder, før de er sat til salg. Det sikrer, at du undgår ubehagelige overraskelser, når du køber bilen hos os.

Vi tilbyder professionel rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilken bil der er den rette til dit behov. Har du spørgsmål til forsikringer og garantier, hjælper vi naturligvis også med det.

Her på siden kan du altid se en opdateret liste over, hvilke biler vi har til salg. Ønsker du en prøvekørsel, er du altid velkommen til at lægge vejen forbi.